Ontdek hoe Google Analytics uw bedrijf kan helpen groeien

In het digitale tijdperk is zakendoen een spel met getallen, aangezien miljarden mensen dagelijks urenlang online winkelen, browsen, kijken, lezen en consumeren. Al deze mensen zijn potentiĆ«le inkomstenbronnen voor uw bedrijf en het is absoluut noodzakelijk dat u precies weet hoe uw pagina’s en sites presteren. Daarom kan Google Analytics zo waardevol zijn. GA biedt een heleboel waardevolle statistieken om u te helpen uw doelgroep beter te begrijpen en van dienst te zijn.

In de Google Analytics Master Class-bundel leert u hoe u dit platform volledig in uw voordeel kunt gebruiken. Voor een beperkte tijd kun je het krijgen voor slechts $ 34,99 en als onderdeel van onze halfjaarlijkse uitverkoop krijg je ook $ 10 winkeltegoed.

Met deze snelle 5-gangenbundel kom je op de hoogte van alles wat je moet weten over GA, ongeacht hoeveel ervaring je hebt met het platform. Je krijgt cursussen van ervaren experts zoals Daragh Walsh (4,5/5 instructeursbeoordeling) en Krista Neher, CEO van Boot Camp Digital, een expert in de Wall Street Journal, New York Times, CNN, Wired Magazine en meer.

De beginnersvriendelijke bundel begint met een breed bereik, zodat u een Google Analytics-account kunt maken en demogegevens van een echte online winkel kunt laden. U leert hoe u filters kunt toevoegen om intern verkeer te verwijderen, realtime-, doelgroep-, acquisitie- en gedragsrapporten kunt analyseren en een diepe duik kunt nemen in gegevens met dimensies en segmenten. Van daaruit ontwikkel je je begrip van marketinganalyses, leer je belangrijke rapportageconcepten en ontwikkel je een beter begrip van je publiek. U leert hoe u Google Ads-campagnes opzet om de zichtbaarheid van uw site te vergroten, het gedrag van uw doelgroep en conversies te onderzoeken, en nog veel meer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.